Борис Бекер е избран за посланик на PartyPoker

Новини, Покер новини

Борис Бекер е избран за посланик на PartyPoker

Оценете новината

becker-partypoker

PartyPoker, един от най-големите онлайн покер доставчици в света, избра голямата тенис звезда Борис Бекер за посланик на марката.

Като един от най-големите интернет покер сайтове в света, PartyPoker знае значението на добрия маркетинг. Една популярна фигура, представяща вашата марка може да бъде изключително успешен ход в разрастването на продукта, поради което PartyPoker наскоро създаде новина в Германия, чрез наемането на легендарния тенисист Борис Бекер, като техен посланик.

Бекер остави ролята си като старши треньор на Новак Джокович през тази седмица, и сега ще помогне на PartyPoker с различните  маркетингови и клиентски инициативи. За отбелязването на историческото партньорство, PartyPoker стартира нова тенис-покер промоция, която дава възможност на играчите да се включат в четири фрийрола, като победителя ще играе срещу Борис Бекер за до $ 25,000.

Големият тенисист, Борис Бекер коментира новата си роля като казва: „Аз съм също толкова конкурентен на покер масата колкото бях на тенис корта, така че съм много развълнуван да си партнирам с PartyPoker и да се изправя пред играчи от целия свят“.

Какви игри предлага PartyPoker?

Като един от най-големите онлайн покер сайтове в света, PartyPoker предлага широка гама от различни опции за игра на покер, включително Texas hold’em и 7-card stud, както и някои невероятни турнири за играчи с много различни входни такси. PartyPoker също предлага на играчите безплатни уроци, за да се запознаят с различните начини за покер игра.

PartyPoker предлага разнообразие от популярни казино игри, включително и онлайн рулетка, бакара, и блекджек. Нови и съществуващи членове също имат достъп до редица страхотни промоции.