Бонус за вечното дерби от WINBET

Новини, Промоции

Бонус за вечното дерби от WINBET

Оценете новината

Бонус за вечното дерби от WINBET

Бонус вечно дерби – 20лв. FREE BET на живо за ЦСКА – Левски

Бонус „Вечно Дерби“! Всеки залог на стойност от 20 лв. или повече, поставен преди срещата между отборите ЦСКА и Левски да е налична в секция „На живо“, ще Ви донесе бонус от 20 лв. под формата на безплатен залог за игра „На Живо“ на същата среща.

Нетната печалба от безплатния залог ще бъде добавена в изтегляемия Ви баланс, независимо от това дали квалифициращия ви залог печели или губи.

Срок на промоцията
  • Начало: 05.10.2023
  • Край: 08.10.2023

Правила и Условия

1.    При поставен единичен залог преди началото на срещата ЦСКА – Левски (07.10.2023 г. 14:45 ч.), клиентите на winbet.bg ще получат бонус под формата на безплатен залог за игра в секция „На Живо“ на същата среща.
2.    Всеки клиент, поставил квалифициращ залог ще получи 20 лв. (или еквивалентната в евро) под формата на безплатен залог.
3.    За квалифициращ залог важи само първият поставен такъв.
4.    За квалифициращи залози се зачитат само единични залози.
5.    За квалифициращи залози се зачитат само залози, поставен преди срещата между отборите ЦСКА и Левски да е налична в секция „На живо“.
6.    Минимална сума на квалифициращ залог – 20 лв. (или еквивалентната в евро).
7.    Минимален квалифициращ коефициент – 1.60.
8.    Залози, поставени с функцията „Bet Builder“ няма да се зачитат в полза на промоцията.
9.    Залози, поставени на пазари с 0% марж и селекции със завишени коефициенти, не дават право за участие в промоцията.
10.    Залози, поставени с бонус средства или безплатен залог, не дават право на участие в промоцията.
11.    Бонусът се предоставя както за печеливши, така и за губещи залози.

Пример: Поставен квалифициращ залог на стойност 50 лв. преди началото на срещата на минимален коефициент 1.60. Клиентът използва частичен Кешаут на стойност от 25 лв. Оставащата стойност от залога покрива минималната стойност на квалифициращ залог от 25 лв., но първоначално поставеният залог се отменя, поради използваната му функция Кешаут.

12.    Ако използвате опцията Кешаут на Вашия квалифициращ залог преди да сте приели офертата, автоматично губите право за участие в промоцията и бонусът се премахва от “Моите оферти“.
13.    След като приемете бонус безплатен залог опцията за Кешаут на квалифициращия залог автоматично става неактивна, но ако квалифициращият залог е на стойност по-висока от стойността на безплатния залог от 20 лв., то Вие може да имате възможност да използвате опцията Кешаут на сумата, която е над тези 20 лв.

*Кеш аут е допълнителна функция към даден залог и не е задължителна част от него от момента на залагане до неговото резултиране. Възможно е в даден момент да нямате предложена сума за Кеш аут. Ако опцията е активна тя ще се визуализира под Вашия залог.

14.    В случай, че клиент има поставен квалифициращ залог, спрямо описаните по-горе Правила и условия, то веднага след поставянето му, той ще бъде наличен в съответния клиентски профил, секция „Моите оферти“, от където офертата ще може да бъде активирана.
15.    Условия за използване на безплатен залог:

•    Безплатният залог може да бъде активиран веднага след като бъде направен квалифициращ залог спрямо описаните по-горе Правила и условия от секция „Моите оферти“ чрез бутона „Приеми бонуса“.
•    Безплатният залог важи само и единствено за залози, поставени „На живо“ на срещата ЦСКА – Левски.
•    Минимален коефициент – 1.01.
•    Безплатният залог може да бъде използван за единични залози.
•    Сумата на безплатния залог може да бъде заложена само и единствено наведнъж.
•    Ако Вашият залог е печеливш, само нетната печалба от него ще бъде добавена в изтегляемия Ви баланс и няма да има ограничения за използването ѝ. Сумата на безплатния залог няма да бъде начислена.

Пример: Имате безплатен залог от 20 лева на селекция с коефициент 3.00, като печалбата е 60 лева. В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 40 лева, тъй като стойността на залога ще бъде приспадната от печалбата.

•    Ако използвате функцията Кеш-аут, сумата на безплатния залог ще бъде приспадната от цялата печалба. В случай че печелившата сума е по-ниска или равна на стойността на безплатния залог, няма да има средства, които да се добавят към изтегляемия Ви баланс.

Пример 1: При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 8 лева, то няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.

Пример 2: При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 25 лева, то сумата от 5 лева ще бъде начислена към изтегляемия баланс и няма да има ограничения за използването ѝ.

•    При отменен залог няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.
•    Всеки клиент може да приеме и използва безплатния си залог единствено на срещата между ЦСКА и Левски, видима в секция „На Живо“.
•    В случай че безплатният залог не е използван в този срок, то той се счита за изчерпан.
•    При недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, залозите му няма да се зачетат в полза на промоцията.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg .