БОНУС СТОИЧКОВ в WINBET

Новини, Промоции

БОНУС СТОИЧКОВ в WINBET

Всеки залог на стойност 20 лв. или повече, поставен „На Живо“ на срещите от Световното първенство в Катар, ще Ви предостави бонус под формата на безплатен залог, избран от Христо Стоичков. Промоцията ще е активна в периода  20.11.2022 – 18.12.2022.

Вземи атрактивни начални бонуси от WINBET
200% до 200 лева за спорт и 200% до 1000 лева за казино

Правила и условия

1.    За всеки поставен единичен залог „На Живо“ на събитие от Световното първенство в Катар, клиентите ще получават бонус, под формата на безплатен залог, избран от Христо Стоичков.
2.    За квалифициращ залог важи само първият поставен такъв.
3.    За квалифициращи залози се считат само единични залози. Множествени залози и системи няма да се зачитат в полза на промоцията.
4.    Залози с бонус средства няма да се зачитат в полза на промоцията.
5.    Минимална сума на квалифициращ залог 20 лв. (или 10 евро).
6.    Минимален квалифициращ коефициент на залог 1.30.
7.    Бонус се предоставя само за печеливши и губещи залози. Отменени, наполовина отменени или залози при които е използвана функцията Кеш аут не се зачитат в полза на промоцията.

Пример: Ако играч е поставил залози „На живо“, отговарящи на всички условия от „Бонус Христо Стоичков“ на 4 срещи от Световното първенство, например: Катар – Еквадор, САЩ – Уелс, Дания – Тунис и Мексико – Полша, то за всяка от 4-те срещи ще получи безплатен залог и 1 талон за участие в жребий. Това важи за всички следващи 4 мача, които участват в промоцията „Бонус Христо Стоичков“.  

8.    Стойността на бонуса се определя от Организатора на случаен принцип, като всеки играч може да разбере стойността му след уреждане на залога и достъпване на страницата „Бонус Стоичков“.
9.    Залози, направени на пазари с 0% марж (завишени коефициенти), не участват в разиграването на активни бонус оферти, както и не дават правото за участие в други промоции на сайта.
10.    Пълните правила и условия на получения бонус може да намерите в секция „Моите оферти“.
11.    Безплатният залог ще бъде добавен в сметката Ви при следните условия:

•    За да го активирате е необходимо да влезете в секция „Моите оферти“ и да изберете „Активирай“, като не трябва да имате друг активен бонус за секция „Спорт“.
•    Важи за всички спортни събития в секциите „Спорт“ и „На Живо“ на winbet.bg.
•    Минималният коефициент, на който може да поставите залог е 1.01.
•    Безплатният залог може да се използва за единични, множествени и комбинирани залози.
•    Сумата на безплатния залог може да бъде заложена както наведнъж, така и разпределена в няколко залога.
•    Ако Вашият залог е печеливш, само нетната печалба от него ще бъде добавена в изтегляемия Ви баланс и няма да има ограничения за използването ѝ. Сумата на безплатния залог няма да бъде начислена.

Пример: Имате безплатен залог от 20 лева на селекция с коефициент 3.00, като печалбата е 60 лева. В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 40 лева, тъй като стойността на залога ще бъде приспадната от печалбата.

•    Ако използвате функцията Кеш-аут, сумата на безплатния залог ще бъде приспадната от цялата печалба. В случай че печелившата сума е по-ниска или равна на стойността на безплатния залог, няма да има средства, които да се добавят към изтегляемия Ви баланс.

Пример 1: При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 8 лева, то няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.

Пример 2: При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 25 лева, то сумата от 5 лева ще бъде начислена към изтегляемия баланс и няма да има ограничения за използването ѝ.

•    При отменен залог няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.
•    Срокът за активиране на безплатния залог е 1 ден.
•    Срокът за използване на безплатния залог след активация е 1 ден.
•    В случай че безплатният залог не е използван в този срок, то той се счита за изчерпан.
•    При недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, залозите му няма да се зачетат в полза на промоцията.

Права на Организатора
1.    Организаторът си запазва правото да променя текущите правила и срока на промоцията, във всеки един момент.
2.    Организаторът не носи отговорност за неизползвани и изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в Правила и условия, както и за неизпълнение на условията за използване на бонус залога в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.
3.    Организаторът си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на клиент или група клиенти, с цел да се възползва неправомерно от бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.
4.    Организаторът си запазва правото по всяко време и по свое усмотрение да забрани и/или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за конкретен участник и/или група участници.