Бонус краен победител на Модиал 2022 от WINBET

Новини, Промоции

Бонус краен победител на Модиал 2022 от WINBET

Оценете новината

Бонус краен победител на Модиал 2022 от WINBET

„БОНУС КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ“ – До 2000лв. FREE BET от WINBET

Вземете до 2 000 лв. безплатен залог, при залог за краен победител на Мондиала в Катар.  Промоцията е активна от 01.11.2022 до 29.11.2022.

Вземи атрактивни начални бонуси от WINBET
200% до 200 лева за спорт и 200% до 1000 лева за казино

Правила и условия

1.    Към промоцията се отнасят залози, поставени в секция “Дългосрочни” за отбор – победител на Световното първенство по футбол в Катар.
2.    През целия промоционален период, клиентите ще могат да поставят залози на пазара краен победител на Световното първенство по футбол в Катар, като за квалифициращ залог важи само първият поставен такъв.
3.    За квалифициращи се зачитат само единични залози. Множествени залози и системи няма да се зачитат към промоцията.
4.    Залози с бонус средства няма да се зачитат в полза на промоцията.
5.    Минималната сума на квалифициращ залог е 25 лв. (или 12.50 евро).
6.    Предварително затворени залози с функцията Кеш-аут, отменени и наполовина отменени няма да участват в промоцията.
7.    Важат само залози, поставени от 1.11.2022г. до 29.11.2022 17:00 часа. 
8.    Всеки клиент с квалифициращ залог може да получи от 5 лв. до 2 000 лв. безплатен залог, като процента и максималната стойност на безплатния залог се определят спрямо групата, в която попада той. Определящ за разпределението на групите е коефициента, на който е поставен съответния залог, като те са разпределени както следва:

Група 1: Залози под 20 коефициент.
Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне в груповата фаза на турнира – получавате 20% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/8 финал в турнира – получавате 30% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/4 финал в турнира – получавате 40% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/2 финал в турнира – получавате 50% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на финала в турнира – получавате 60% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, спечели турнира – получавате 100% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

*Максималната стойност на безплатния залог, който клиент може да получи за залог в тази група е 200 лв.

Група 2: Залози над 20 коефициент и под 200 коефициент.
Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне в груповата фаза на турнира – получавате 40% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/8 финал в турнира – получавате 70% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/4 финал в турнира – получавате 80% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/2 финал в турнира – получавате 100% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на финала в турнира – получавате 150% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, спечели турнира – получавате 200% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

*Максималната стойност на безплатния залог, който клиент може да получи за залог в тази група е 500 лв.

Група 3: Залози над 200 коефициент.
Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне в груповата фаза на турнира – получавате 50% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/8 финал в турнира – получавате 80% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/4 финал в турнира – получавате 100% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/2 финал в турнира – получавате 150% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на финала в турнира – получавате 200% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, спечели турнира – получавате 250% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

*Максималната стойност на безплатния залог, който клиент може да получи за залог в тази група е 2 000 лв.

Пример 1: 
Ако сте поставили квалифициращ залог за победител на Световното първенство – Аржентина и те спечелят турнира, то в игралния Ви профил, освен печалбата от залога ще бъде кредитиран и бонус равняващ се на 100% от стойността на залога Ви, тъй като Аржентина спада към първа група за категоризация на залога Ви за промоцията.

Пример 2: 
Ако сте поставили квалифициращ залог за победител на Световното първенство, за отбор попадащ във втора група от посочените по-горе, и съответния отбор отпадне на ¼ финал, то в игралния Ви профил ще бъде кредитиран безплатен залог, равняващ се на 80% от стойността на залога. Ако залогът Ви е на стойност 1000 лева, то в игралния Ви профил ще бъдат кредитирани 500 лева безплатен залог, тъй като това е максималната стойност на бонуса.

Пример 3: 
Ако сте поставили квалифициращ залог за победител на Световното първенство, за отбор попадащ в трета група от посочените по-горе, и съответния отбор отпадне на финал, то в игралния Ви профил ще бъде кредитиран безплатен залог, равняващ се на 200% от стойността на залога. Ако залогът Ви е на стойност  1000 лева, то в игралния Ви профил ще бъдат кредитирани 2000 лева безплатен залог.

9.    Безплатните залози ще бъдат добавени в клиентските профили до 24 часа след избиране на краен победител на Световното първенство по футбол в Катар.
10.    Безплатният залог ще бъде добавен в сметката Ви при следните условия:

•    За да го активирате е необходимо да влезете в секция „Моите оферти“ и да изберете „Активирай“, като не трябва да имате друг активен бонус за секция „Спорт“.
•    Важи за всички спортни събития в секциите „Спорт“ и „На Живо“ на winbet.bg.
•    Минималният коефициент, на който може да поставите залог е 1.01.
•    Безплатният залог може да се използва за единични, множествени и комбинирани залози.
•    Сумата на безплатния залог може да бъде заложена както наведнъж, така и разпределена в няколко залога.
•    Ако Вашият залог е печеливш, само нетната печалба от него ще бъде добавена в изтегляемия Ви баланс и няма да има ограничения за използването ѝ. Сумата на безплатния залог няма да бъде начислена.

Пример: Имате безплатен залог от 20 лева на селекция с коефициент 3.00, като печалбата е 60 лева. В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 40 лева, тъй като стойността на залога ще бъде приспадната от печалбата.

•    Ако използвате функцията Кеш-аут, сумата на безплатния залог ще бъде приспадната от цялата печалба. В случай че печелившата сума е по-ниска или равна на стойността на безплатния залог, няма да има средства, които да се добавят към изтегляемия Ви баланс.

Пример 1: При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 8 лева, то няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.
Пример 2: При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 25 лева, то сумата от 5 лева ще бъде начислена към изтегляемия баланс и няма да има ограничения за използването ѝ.

•    При отменен залог няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.
•    Срокът за активиране на безплатния залог е 1 ден.
•    Срокът за използване на безплатния залог след активация е 1 ден.
•    В случай че безплатният залог не е използван в този срок, то той се счита за изчерпан.
•    При недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, залозите му няма да се зачетат в полза на промоцията.

Права на Организатора
1.    Организаторът си запазва правото да променя текущите правила и срока на промоцията, във всеки един момент.
2.    Организаторът не носи отговорност за неизползвани и изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в Правила и условия, както и за неизпълнение на условията за използване на бонус залога в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.
3.    Организаторът си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на клиент или група клиенти, с цел да се възползва неправомерно от бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.
4.    Организаторът си запазва правото по всяко време и по свое усмотрение да забрани и/или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за конкретен участник и/или група участници.