Бонус краен победител на Модиал 2022 от WINBET

Новини, Промоции

Бонус краен победител на Модиал 2022 от WINBET

„БОНУС КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ“ – До 2000лв. FREE BET от WINBET

Вземете до 2 000 лв. безплатен залог, при залог за краен победител на Мондиала в Катар.  Промоцията е активна от 01.11.2022 до 29.11.2022.

Вземи атрактивни начални бонуси от WINBET
200% до 200 лева за спорт и 200% до 1000 лева за казино

Правила и условия

1.    Към промоцията се отнасят залози, поставени в секция “Дългосрочни” за отбор – победител на Световното първенство по футбол в Катар.
2.    През целия промоционален период, клиентите ще могат да поставят залози на пазара краен победител на Световното първенство по футбол в Катар, като за квалифициращ залог важи само първият поставен такъв.
3.    За квалифициращи се зачитат само единични залози. Множествени залози и системи няма да се зачитат към промоцията.
4.    Залози с бонус средства няма да се зачитат в полза на промоцията.
5.    Минималната сума на квалифициращ залог е 25 лв. (или 12.50 евро).
6.    Предварително затворени залози с функцията Кеш-аут, отменени и наполовина отменени няма да участват в промоцията.
7.    Важат само залози, поставени от 1.11.2022г. до 29.11.2022 17:00 часа. 
8.    Всеки клиент с квалифициращ залог може да получи от 5 лв. до 2 000 лв. безплатен залог, като процента и максималната стойност на безплатния залог се определят спрямо групата, в която попада той. Определящ за разпределението на групите е коефициента, на който е поставен съответния залог, като те са разпределени както следва:

Група 1: Залози под 20 коефициент.
Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне в груповата фаза на турнира – получавате 20% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/8 финал в турнира – получавате 30% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/4 финал в турнира – получавате 40% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/2 финал в турнира – получавате 50% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на финала в турнира – получавате 60% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, спечели турнира – получавате 100% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

*Максималната стойност на безплатния залог, който клиент може да получи за залог в тази група е 200 лв.

Група 2: Залози над 20 коефициент и под 200 коефициент.
Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне в груповата фаза на турнира – получавате 40% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/8 финал в турнира – получавате 70% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/4 финал в турнира – получавате 80% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/2 финал в турнира – получавате 100% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на финала в турнира – получавате 150% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, спечели турнира – получавате 200% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

*Максималната стойност на безплатния залог, който клиент може да получи за залог в тази група е 500 лв.

Група 3: Залози над 200 коефициент.
Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне в груповата фаза на турнира – получавате 50% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/8 финал в турнира – получавате 80% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/4 финал в турнира – получавате 100% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на 1/2 финал в турнира – получавате 150% от стойността на залога под формата на безплатен залог.

Ако отборът, за който сте поставили залог, отпадне на финала в турнира – получавате 200% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

Ако отборът, за който сте поставили залог, спечели турнира – получавате 250% от стойността на залога под формата на безплатен залог. 

*Максималната стойност на безплатния залог, който клиент може да получи за залог в тази група е 2 000 лв.

Пример 1: 
Ако сте поставили квалифициращ залог за победител на Световното първенство – Аржентина и те спечелят турнира, то в игралния Ви профил, освен печалбата от залога ще бъде кредитиран и бонус равняващ се на 100% от стойността на залога Ви, тъй като Аржентина спада към първа група за категоризация на залога Ви за промоцията.

Пример 2: 
Ако сте поставили квалифициращ залог за победител на Световното първенство, за отбор попадащ във втора група от посочените по-горе, и съответния отбор отпадне на ¼ финал, то в игралния Ви профил ще бъде кредитиран безплатен залог, равняващ се на 80% от стойността на залога. Ако залогът Ви е на стойност 1000 лева, то в игралния Ви профил ще бъдат кредитирани 500 лева безплатен залог, тъй като това е максималната стойност на бонуса.

Пример 3: 
Ако сте поставили квалифициращ залог за победител на Световното първенство, за отбор попадащ в трета група от посочените по-горе, и съответния отбор отпадне на финал, то в игралния Ви профил ще бъде кредитиран безплатен залог, равняващ се на 200% от стойността на залога. Ако залогът Ви е на стойност  1000 лева, то в игралния Ви профил ще бъдат кредитирани 2000 лева безплатен залог.

9.    Безплатните залози ще бъдат добавени в клиентските профили до 24 часа след избиране на краен победител на Световното първенство по футбол в Катар.
10.    Безплатният залог ще бъде добавен в сметката Ви при следните условия:

•    За да го активирате е необходимо да влезете в секция „Моите оферти“ и да изберете „Активирай“, като не трябва да имате друг активен бонус за секция „Спорт“.
•    Важи за всички спортни събития в секциите „Спорт“ и „На Живо“ на winbet.bg.
•    Минималният коефициент, на който може да поставите залог е 1.01.
•    Безплатният залог може да се използва за единични, множествени и комбинирани залози.
•    Сумата на безплатния залог може да бъде заложена както наведнъж, така и разпределена в няколко залога.
•    Ако Вашият залог е печеливш, само нетната печалба от него ще бъде добавена в изтегляемия Ви баланс и няма да има ограничения за използването ѝ. Сумата на безплатния залог няма да бъде начислена.

Пример: Имате безплатен залог от 20 лева на селекция с коефициент 3.00, като печалбата е 60 лева. В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 40 лева, тъй като стойността на залога ще бъде приспадната от печалбата.

•    Ако използвате функцията Кеш-аут, сумата на безплатния залог ще бъде приспадната от цялата печалба. В случай че печелившата сума е по-ниска или равна на стойността на безплатния залог, няма да има средства, които да се добавят към изтегляемия Ви баланс.

Пример 1: При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 8 лева, то няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.
Пример 2: При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 25 лева, то сумата от 5 лева ще бъде начислена към изтегляемия баланс и няма да има ограничения за използването ѝ.

•    При отменен залог няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.
•    Срокът за активиране на безплатния залог е 1 ден.
•    Срокът за използване на безплатния залог след активация е 1 ден.
•    В случай че безплатният залог не е използван в този срок, то той се счита за изчерпан.
•    При недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, залозите му няма да се зачетат в полза на промоцията.

Права на Организатора
1.    Организаторът си запазва правото да променя текущите правила и срока на промоцията, във всеки един момент.
2.    Организаторът не носи отговорност за неизползвани и изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в Правила и условия, както и за неизпълнение на условията за използване на бонус залога в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.
3.    Организаторът си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на клиент или група клиенти, с цел да се възползва неправомерно от бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.
4.    Организаторът си запазва правото по всяко време и по свое усмотрение да забрани и/или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за конкретен участник и/или група участници.