Бонус Дерби Уикенд от WINBET

Новини, Промоции

Бонус Дерби Уикенд от WINBET

Предстоящият уикенд привличат вниманието на феновете на футбола с редица интересни срещи от водещите футболни първенства. С наличния бонус на Winbet, наречен „Бонус Дерби Уикенд“, вие ще можете да се възползвате от възможността да получите 20 лева безплатен залог, след като заложите на най-интересните мачове, които ще се проведат на 28-ми и 29-ти октомври.

Клиентите на Winbet мога да получат до 60 лв. под формата на бонус залози ако поставят квалифициращ залог на някоя от предложените по-долу срещи:

  • Барселона – Реал Мадрид (28.10.2023 г., 17:15 ч.)
  • ПСВ Айндховен – Аякс Амстердам (29.10.2023 г., 15:30 ч.)
  • Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити (29.10.2023 г., 17:30 ч.)
  • Наполи – Милан (29.10.2023 г., 21:45 ч.)

Залог на стойност от 20 лв. или повече, поставен преди избраната от клиента среща да е налична в секция „На Живо“, ще носят 20 лв. бонус безплатен залог за игра на живо на следващото топ дерби.

Пример: При квалифициращ залог, спрямо описаните по-долу условия, поставен преди избраната от клиента среща (Барселона – Реал Мадрид) да е налична в секция „На Живо“, клиента получава 20 лв. бонус под формата на безплатен залог за игра На Живо на срещата ПСВ Айндховен – Аякс Амстердам.

Залогът трябва да бъде единичен с минимална сума 20 лв. и минимален коефициент 1.6.

За квалифициращи залози се зачитат само залози, поставени преди конкретните срещи Барселона – Реал Мадрид, ПСВ Айндховен – Аякс Амстердам и Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити да са налични в секция „На Живо“.

* Залози, поставени на пазари с 0% марж, персонални завишени коефициенти (Power Boost) и селекции със завишени коефициенти, не дават право за участие в промоцията.

Всеки клиент, поставил квалифициращ залог ще получи 20 лв. (или еквивалентната в евро) под формата на безплатен залог.

За всяка една от срещите WINBET предлага и специални предложения от пазари, както и супер завишени коефициенти, на които си струва да се обърне внимание!

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg .