Благодарение на Sportsbet залаганията за Pokémon Go станаха реалност

Новини

pokemon-go-betting

Най-новата мания – Pokémon Go предизвика и нов вид залози.

В Sportsbet, най-популярния онлайн оператор за спортни залагания в Австралия, можете да заложите на абсолютно всичко. Най-новата и иновативна идея на спортбука е залози за най-големия хит в момента – Pokémon Go. Тези залози започнаха да се търсят от етусиастите и Sportsbet не се забави с реализирането на идеята.

Какво е Pokémon Go?

Ако до сега не сте чували за Pokémon Go, или сте чували, но не сте много на ясно какво точно е това, ние ще ви обясним. Pokémon Go бе освободен в началото на юли и веднага след като се появи, предизвика фурор в целия свят. Pokémon е една от най-популярните игри на 90-те, която се завръща главоломно.

Тези, които през 90-те са гледали детското Pokémon, сега са най-запалени по играта. Те са на около 20-30 годишна възраст.

Това не е обичайната игра, заради която се затваряш вкъщи  стоиш на едно място. Pokémon Go Ви кара да излезете навън и да ходите. Докато се разхождате търсите покемони, с които можете да си направите забавни селфита.

Защо имаме нужда от Pokémon Go залагания?

Успехът на Pokémon Go е повече от очевиден – всеки, който притежава смартфон, търси покемони и се надява да попадне на по-редки, уникални и силни. А предлагането на залози в тази тематика беше въпрос на време. Вече повече от седмица най-добрите букмейкъри предлагат на клиентите си възможността да залагат на Pokémon Go.

Къде и как да залагате на Pokémon Go?

Sportsbet е оператор, в който ще намерите тази възможност за залог. Отидете в долната част на „Sports”, там ще видите секция „Novelties”. Pokémon Go се намира под “All Novelty Bets Events”. След което можете да направите залога си.

Кой политик ще започне да търси покемони в парламента първи?

Ако сте запознати с австрийските политици, не се колебайте да направите залог. Букмейкърите в Австралия смятат, че първи покемони ще започне да търси Скот Лудлман, който има коефициент 6.50.

Залог можете да направите и затова кой пръв ще забрани Pokémon Go.  Според бумкмейкърите най-вероятно е това да бъде щатът Нов Южен Уелс, коефициентът, за който е 4.00, а за Тасмания – 11.00.

Заложете на известни личности, които играят Pokémon Go!

Можете да залагате не само, че политиците ще търсят покемони вместо да си вършат работата, но и, че известните личности ще го правят. Залози можете да направите за Лионел Меси, Хилъри Клинтън, Джъстин Бийбър, Брад Пит или папата с коефициенти съответно 21.00, 16.00, 5.00, 11.00 и 101.00.