Безплатно Колело на Късмета – 200 000 лв. бонуси и предметни награди в Palms bet

Промоции

Безплатно Колело на Късмета – 200 000 лв. бонуси и предметни награди в Palms bet

Palms bet стартира страхотна промоция през месец октомври – залагащите в българския букмейкър може да спечелят големи суми, бонуси и дори Iphone 14 Pro. Промоцията на Палмс бет „Безплатно Колело на Късмета – 200 000 лв. бонуси и предметни награди“ ви дава възможност да спечелите нещо всеки ден. Бонус играта стартира на 5 октомври и ще се проведе до 12:00 ч. на 31 октомври.

Какви са правилата за участие?

Всеки регистриран потребител в сайта на Palms bet може да участва. Вие трябва да влезете в профила си в Палмс бет и да завъртите колелото, като може да спечелите участия в томбола, ежедневни награди без депозит или депозит оферти за бонус.

Всеки клиент, генерирал поне едно „участие“, се класира за томболата за голямата награда, 5 бр. Iphone 14 Pro, която ще бъде изтеглена на живо, след края на промоцията. Вие може да видите тегленето на наградите в официалната фейсбук  и Youtubе страница на Палмс бет, като за него ще получите повече информация седем дни по-рано.

Важно! Лимитираните потребители откъм промоции в Палмс бет нямат право да участват в бонуса Безплатно Колело на Късмета.

Награди от промоцията Безплатно Колело на Късмета

Не много често хазартен оператор в България организира подобна игра с толкова награди. Ежедневните награди с депозит и без депозит в тази игра са 4094 на брой:

 – 857 бр. депозит оферти на стойност 3200 лв.
– 3237 бр. награди без депозит на стойност 3760 лв.

За промоционалния период стойността на бонус наградите с и без депозит в колелото на късмета е на стойност общо 187 920 лева:

  • Депозит оферти за целия период – 86 400 лв.
  • Ежедневни награди без депозит – 100 520 лв.

Паричните награди ще бъдат добавяни в профилите на играчите под формата на Free Spins, бонус безплатни залози, ваучери и др.

Вие може да спечелите и предметни награди – 5 броя Iphone 14 Pro на обща стойност 14 500 лв. Завъртете колелото в Палмс Бет и може да се сдобиете с най-новия модерен смартфон на пазара.

В сайта на Палмс бет може да видите пълна информация за бонуса Колело на късмета. Всеки сектор на колелото може да ви донесе различна награда, като най-атрактивен е сектор 1 – клиентите печелят по 100 лв. за игра в хазартния оператор. Възползвайте се от промоцията, която ще завърши в края на октомври, и спечелете уникални награди, благодарение на щедростта на Palms bet.