Безплатната игра с прогнози в Palms Bet

Новини, Промоции

Безплатната игра с прогнози в Palms Bet

Безплатна игра с прогнози с награден фонд 10 000 лв.!

Безплатна игра с прогнози Кръг 11 ще се проведе в периода от 11.03.2023г. до 16.04.2023г. и ще включва 74 избрани футболни срещи, на които всеки един регистриран клиент на Palmsbet.com ще може да направи своята безплатна прогноза.

Вземи 100% до 2000 лева казино бонус от PalmsBet

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ:

(1) По реда на настоящите правила се учредява игра „Безплатнa игра с прогнози – Кръг 11 право на участие имат само участници без ограничения в получаването на оферти и бонуси. Ако подобни ограничения бъдат наложени по време на периода на провеждане на „Безплатнa игра с прогнози – Кръг 10“, то правото на участие на съответния участник също отпада.

– Ако подобни ограничения бъдат наложени по време на периода на провеждане на „Безплатнa игра с прогнози – Кръг 11“, то правото на участие на съответния участник също отпада.

(2) Общият награден фонд в кръг 11 – 10 000 лв.

(3) „Безплатнa игра с прогнози – Кръг 11, ще включва 74 избрани футболни срещи от цял свят.

(4) Всеки ден участниците ще имат право да прогнозират футболните мачове от от цял свят.

Всички прогнози са за:

– КРАЕН ИЗХОД от срещите и се уреждат според резултатa в редовното време, освен ако не е посочено друго. Редовното време, включва допълнителното време дадено от съдията, но не включва продължения, нито пък дузпи.

– ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ – от срещите и се уреждат според резултатa в редовното време, освен ако не е посочено друго. Редовното време, включва допълнителното време дадено от съдията, но не включва продължения, нито пък дузпи.

(5) За да получи бонус , участникът е необходимо да събира точки. 
*Начин за трупане на точки.
– При правилно прогнозиране на точния резултат на дадена футболна среща, участникът печели 4 (четири) точки.
– При правилно прогнозиране на крайния изход на дадена футболна среща, участникът печели 1 (една) точка.
* Максималният брой точки, които могат да бъдат спечелени от една среща са 4 точки.

* Позналите двата точни резултата от един ден, ще получат на следващия ден 5 лв. бонус сума. За да бъде изтеглена бонус сумата от крайното класиране и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи разигравания на стойност (3) три пъти .

Пример за трупане на точки:

– Потребителят печели максималния брой точки – 4 (четири) в следния случай:

Двубой между Реал Мадрид и Барселона завършва 2:1

Прогнозата на потребителя, преди началото на срещата, е за точен резултат 2:1.

В този случай потребителят печели максималният брой точки за срещата.

– Участникът печели само 1 (една) точка в следния случай:

Двубой между Реал Мадрид и Барселона завършва 2:1

Прогнозата на участника, преди началото на срещата, е за победа на Реал Мадрид. Участникът е познал знака, но не е познал точния резултат. В този случай той печели само 1 точка за срещата.

5.1. Всички участници, които се класират на позиции от 1 до 1000 място, трябва да имат направена успешна верификация на своите акаунти, за да получат печалба от играта „Безплатнa игра с прогнози – Кръг 11“.

(6) Общият бонус, който може да бъде получен от всички класирани участници е 10 000 лв. Тe са разпределени както следва :

 Позиция |    Бонус
       1            1000 BGN

       2             500 BGN

       3              250BGN

     4 – 9          100 BGN

   10 – 21         50BGN

   22 – 47         20BGN

  48 – 400        10BGN

401 – 1000       5BGN

(7) Ако в крайното класиране, двама или повече участници имат еднакъв резултат, за по-предно класирал се ще се зачита участникът поставил първи своята първа прогноза в играта.

(8) Бонус от наградния фонд ще се начисляват в активните сметки на печелившите играчи в рамките на 24 часа след края на бонус офертата.

(9) За да бъде изтеглена бонус сумата от крайното класиране и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи разигравания на стойност (1) един път.

(10) Ако валутата на клиентската сметка е различна от валутата на офертата, то сумите ще се превалутират към валутата на сметката на клиента.

(11) Бонусът ще бъде валиден 30 дни. Ако през този период не бъдат изпълнени изискванията за разиграване, описани по-горе, бонусът и последвалите от него печалби ще бъдат премахнати от сметката на клиента. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на тридесетдневния (30) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло.

Начало : 11.03.2023

Край : 16.04.2023