Безплатна игра с прогнози и 50 000 лв. награден фонд от PalmsBet за Евро 2020

Новини, Промоции

Безплатна игра с прогнози и 50 000 лв. награден фонд от PalmsBet за Евро 2020

Оценете новината

Безплатна игра с прогнози и 50 000 лв. награден фонд от PalmsBet за Евро 2020

Европейското футболно първенство стартира на 11 юни 2021г., а по този повод букмейкърът  PalmsBet пусна уникална бонус игра, която е напълно безплатна. Играта с прогнози на родният букмейкър има награден фонд от 50 000 лв., като също така за потребителите има и допълнителни награди от 220 000 Free Spins.

Участие в Безплатната игра

Всеки регистриран играч в букмейкъра може да вземе участие, като дори не е нужно да има средства в сметката си, тъй като тази игра е напълно безплатна и само се пускат прогнози. В играта на Палмсбет ще се конкурират най-добрите познавачи на мачовете от Евро 2020. Вие трябва да предположите какъв ще бъде точния резултат на срещите за деня, като за познат резултат ще получите 4 точки, а ако познаете крайния изход – точката за вас е 1.

Ако прогнозирате точен резултат 2:1 на мача Англия срещу Хърватия и срещата завърши при този резултат в полза на „Трите лъва“, вие ще спечелите 4 точки. Ако двубоят пък завърши с победа за Англия, но с друг резултат, точката за вас ще бъде една.

Награди

Всички регистрирани играчи в букмейкъра може да вземат участие като те ще се борят за 3033 парични награди. Освен това има и 220 000 безплатни завъртания (Free Spins), които могат да ви зарадват, прогнозирайки мачовете на Евро 2020.

Всички потребители, взели участие в играта и класирали се на позиции от 1 до 3033 място, трябва да верифицират успешно своя профил, за да получат своята награда от играта „Безплатна игра с прогнози и 50 000 лв. награден фонд“

Първият в играта ще спечели невероятната сума от 5000 лева, докато вторият ще вземе 2000 лева, а наградата за 3-то място е 1000 лева. Тази награда се дава под формата на бонус сума и трябва да я разиграете, преди да може да направите теглене от сметката си. Печелившите от играта трябва да направят квалифициращи залози на стойност 5 пъти получения бонус.

Пример: Да кажем, че сте взели бонус 50 лева – нужно е да заложите за сумата от 250 лева на Спорт и На Живо при минимален коефициент 1,50.

Разполагате със срок от 30 дни, за да превъртите вашия бонус и да може да изтеглите печалбите си.

Важно! При спечелени безплатни завъртания от играта, вие не трябва да превъртате нищо. Просто е нужно да изиграете вашите FREE SPINS и може да изтеглите евентуалните печалби.

Всички правила и условия, може да прочетете на сайта на PalmsBet.

Виж пълната програма на Евро 2020 >