Betway и Уест Хям Юнайтед подновяват партньорството си

Новини

BetwayWestHam

Футболния клуб  от Висшата лига, Уест Хям Юнайтед обяви, че ще поднови партньорството си с Betway, чието име ще бъде изписано върху тениските на футболистите за следващите три сезона.

Първоначално сделката бе обявена на 6 февруари 2015, но след сегашното споразумение, тя ще продължи до сезон 2019/20.

Уест Хям обяви, че това е най-дълго продължилата сделка в историята на отбора.

Антъни Уеркман, маркетинговия директор на Betway каза: „Ние сме развълнувани, че ще подновим сделката си с Уест Хям Юнайтед, и сме горди, че името на нашия оператор ще се свързва с отбор с толкова голяма история.”

„Още от сключването на партньорството през февруари 2015, успеха за Betway, както и за Уест Хям не закъсня. Доказателство затова е и желанието и на двете страни да подновят сделката и то за по-дълъг период от време.”

Карън Брейди, заместник председателя на Уест Хям Юнайтед, каза: „Ние сме щастливи, че ще подновим най-голямата сделка в историята ни.”

„Ние израснахме по-бързо от който  и да е клуб във Висшата лига за последните две години. С този успех вече се свързва и Betway.”

Уест Хям, който се измести на бившия Олимпийски стадион от началото на този сезон, е един от десетте футболни клуба спонсорирани от хазартни оператори за сезон 2016/17.