BetVictor представя нова платформа за плащания

Новини

BetVictor представя нова платформа за плащания

Оценете новината

BetVictor Sportsbook подписва сделка с Easy Payment Getaway и по този начин обяви официално, че новата платформа за плащане е на път да бъде стартирана.

Всеки знае BetVictor. Това е един от най-известните онлайн букмейкъри в света. Милиони залагащите онлайн на различни спортове се възползват от услугите на оператора по целия свят, не без основание. Той винаги се е старал да прави подобрения и най-прясното доказателство за това е и новия им договор с Easy Payment Getaway, с помощта на които ще реализират нова платформа заплащане в BetVictor.

Новата платформа за плащане в сайта за спортни залагания ще бъде предоставена от Easy Payment Getaway. Тяхната система ще обработва по-голямата част от онлайн транзакциите на клиентите на BetVictor. Целта е да се създадат правила за маршрутизация на плащаният, освен това тази система ще може да конфигурира платежните сметки и това ще помогне в надзора на клиентите, както и за предотвратяване на  дейности с цел хазартни измами.

Жозе Мануел Перал, главен оперативен директор на Easy Payment Getaway, казва, че тяхната компания е щастлива, че има шанса да предостави гъвкава и високо качествена платформа за плащане на известен сайт като BetVictor. Представителите на сайтове за спортни залагания ще стават още по-амбициозни.

Интегриране на EPG платформи в платежната система на BetVictor ще се превърне в една от най-добрите разплащателни платформи, които ще позволят множество платежни операции по целия свят„, каза Антонио Верисимо, ръководител на плащанията на BetVictor.