BetVictor обяви партньорството си с Ливърпул

Новини

BetVictor обяви партньорството си с Ливърпул

Оценете новината

betvictor-partner-liverpool

На 1-ви юли, BetVictor обяви подписването на тригодишен договор за партньорство с Ливърпул.

Партньорството означава и, че BetVictor ще предостави уникални оферти и пазари за феновете на клуба. Освен това марката ще бъде изобразена на Анфийлид, а също така ще бъде и фон на всяка пресконференция на клуба.

Сделката ще осигури международна рекламна на BetVictor, тъй като Ливърпул е отбор с богати традиции, отбор част от Висшата лига.

За да отбележи подобаващо сделката, BetVictor предлага за новите си клиенти коефициент 50/1, че Ливърпул ще спечели Висшата лига в предстоящия сезон. А за настоящите клиенти – коефициент 4/1, че отборът ще спечели някой голям трофей в предстоящия сезон.

Главният изпълнителен директор на BetVictor Андреас Мейнрад заяви: „Ние сме изключително щастливи да обявим нашето партньорство с футболен клуб Ливърпул. Те са един от най-отличаващите се клубове в света на спорта, и имат история на успеха, а освен това, те правят  нещата по правилния начин.”

„Очаквахме с нетърпение да работим с такъв голям клуб и да бъде в състояние да се ангажират с тяхната невероятна фен база; според нас те много ще ни помогнат с амбициозните ни планове за растеж. „

Търговския директор на Ливърпул, Бил Хоган добави: „Ние сме щастливи да приветстваме BetVictor към семейството на Ливърпъл. Очакваме в следващите три сезона този амбициозен букмейкър да предостави най-добрите оферти на феновете ни по цял свят.”