BetStars стартира кампания The Big Call с участието на Уейн Бридж

Подразделението на PokerStars за спортни залагания, BetStars, стартира нова маркетинг кампания в социалните медии. The Big Call разполага с всиок профил от спортни звезди, които предсказват резултатите от спортни събития в пиков час и бившата звезда на Челси и Ман Сити, Уейн Бридж участва в първата реклама.

PokerStars може би няма да предложи на Кристиано Роналдо и Неймар младши нов договор, но това не означава, че марките на Amaya Gaming не намират смисъл в използването на спортни звезди и знаменитости, за да популяризират своите продукти.

Вземете BetStars например.

Малкият брат на PokerStars вече е подписал седем пъти със световния снукър шампион Стивън Хендри, като посланик на сайта, както и с бившия английски футболист от Челси и Ман Сити, Уейн Бридж също наскоро се присъедини към отбора.

Първо #RaiseIt, сега #CallIt

Основавайки се на успеха на PokerStars с тяхната #RaiseIt социална медийна кампания, BetStars създаде нова увлекателно разказана маркетингова история, която ще носи #CallIt тага.

Big Call кампанията разполага с разнообразие от различни спортисти, мъже и жени, които ще получават текстови съобщения от BetStars Towers с молба за техните Big Calls за популярни спортни събития.

От джунглата до звездите

Първата спортна звезда, която се появи е Бридж. Бившият професионален футболист, който наскоро се появи в I’m a Celebrity Get me Out of Here! беше избран за предоставяне на експертно мнение в навечерието на жизненоважния сблъсък от Висшата лига между Челси и Ман Сити, сряда 05 април.

Бридж е отличен избор за #CallIt, защото той е играл 87 пъти за Челси и 42 пъти за Ман Сити. Бридж също така направи 36 мача за Англия, и отбеляза един гол.

По време на встъпителния Big Call, Бридж каза за последователите на BetStars, че той вярва, че Диего Коста ще отбележи първия гол, взе Гари Кейхил като най-добрия избор на голмайстор, прогнозира, че двете страни ще отбележат, и че Челси ще спечели с 2-1.

Снукър съвети

И кампанията #CallIt се движи бързо, Стивън Хендри ще предоставя своите съвети в навечерието на световно първенство по снукър в Шефилд на 15 април.

BetStars наскоро спонсорира Хендри за Световното първенство по снукър за старши, но той загуби от бъдешия шампион Петър Лайнс с 3-0 в полуфинала.