Betfair предлага залози за следващ президент на САЩ

Новини

trump

С обявяването на най-новия си пазар „Next US President”, Betfair отбеляза, че Доналд Тръмп има много нисък коефициент – едва 2,98, да стане 45-я лидер на щатите.

Според Betfair, Тръмп има 34% шанс да замени Барак Обама, след като миналата седмица на събрание на RNC партията, Доналд официално заяви, че е кандидат за следващ президент на Съединените Американски Щати.

Betfair обяви още, че са заложени £50,000 на Тръмп, след като се разбра, че за мястото на вицепрезидент се впряга името на Майк Пенс.

Тръмп да стане президент на САЩ е един от най-интересните пазари в историята на залаганията. Когато той обяви, намеренията си за първи път, някои букмейкъри му даваха коефициент 100/1.

Наоми Тотън, говорител на Betfair, коментира:

„По време на предизборната кампания, Тръмп добива все по-голяма популярност и подкрепа. Хилъри Клинтън си остава фаворит, но доверието у Доналд Тръмп нараства непрекъснато. Ако съдим по шокиращия резултат от Брексит, явно избирателите са по-склонни да подкрепят по-малко очаквания изход.”

Коефициентът, който Betfair дава за Хилъри Клинтън е 1,51, което се равнява на 66% вероятност тя да стане следващия президент на щатите.