BetConstruct с лиценз в Румъния

От Новини

BetConstruct получи лиценз клас II за доставчика на софтуер от румънската национална хазарта служба (ONJN). В следствие, на което компанията ще бъде в състояние да предостави своята платформа за всички оператори за онлайн игри на регулирания пазар в Румъния.

Главния изпълнителен директор на  BetConstruct , каза: „BetConstruct гледа на Румъния като на значима и далновидна държава. С лиценза от ONJN, ние ще донесем нашата мощна технология за залагания за местните оператори, което ще им позволи да направят нещо забележително на този важен пазар. „

Този лиценз се присъединява към лицензите на BetConstruct, предоставени от Комисията по хазарта на Великобритания (UKGС), орган по хазарта в Малта (MGA) и други юрисдикции, което позволява на BetConstruct да помогне на своите партньори да отговарят на необходимите изисквания за работа в различни региони.

Само преди две седмици BetConstruct спечели наградата за най-добър продукт за спортни залагания от SBC Awards в нощния клуб на Челси, Under the Bridge.

За наградата, главния изпълнителен директор на  BetConstruct, коментира: „Да бъдеш признат за доставчика на най-добрите продукти за спортни залагания на единствените награди, посветени на залаганията, говори само за себе си. BetConstruct благодари за признанието на индустрията и разбира колко голяма е отговорността, която идва с него. Ние ще продължим изграждането на нашия успех, както и да осигуряваме най-добрите продукти на операторите, на които играчите да се наслаждават и да очакват. „