Bet365 под обстрел за забавяне на теглене на £54К

От Новини

bet365-disgruntled-punter

Разочарован играч на Bet365 обмисля правни действия, за да изтегли £54К от сметката си.

Онлайн хазартния оператор Bet365 е публично порицан от недоволен играч, който твърди, че не може да изтегли печалбите си от сайта.

Според думите на анонимния играч, Bet365 затруднява тегленето на баланса му, който е  в размер на £54К. Той ще предприеме правни действия, срещу забавянето от страна на оператора.

Играчът създава акаунта си на 16 април и депозира £30k още на следващия ден. Първата му серия от конни залози бе неуспешна, което спомогна балансът му да спадне до £7k. В същия ден, в който са реализирани тези загуби, Bet365 му изпраща съобщение, че лимита на залозите му е повишен.

На 18 април, играчът успява не само да си възвърне депозираната сума, но и почти я удвоява, балансът му е £54К. В този ден от операторът изпращат ново съобщение на играча си, което гласи, че максималния залог, който той може да направи вече е £1.

На 27 април, играчът пожелал да изтегли средствата си към своята дебитна карта, в отговор от операторът казват, че идентичността му не е напълно потвърдена и парите предстои да бъдат прехвърлени.

Играчът впоследствие проведе продължителен кореспонденция чрез имейл и по телефона с Bet365 като направи всичко, което операторът изиска, включително да представи банкови извлечения за потвърждаване на произхода на средствата си. (В защита на bet365, Комисията по хазарта на Великобритания подкрепи операторът, като го разграничи от тези, които не вземат под внимание източника на доходите на техните играчи „.)

Банката на играча, увери операторът, че ням причина да се съмнява в произхода на средствата, и че трябва да е спокоен и да му позволи да използва средствата си.