Bet365 е водещата компания за спортни залози в Италия

От Новини

italian-flag

Bet365 продължава да доминира на италианския онлайн спортен пазар за залагания и през юли.

Според данните, публикувани от италианската информационна агенция Agimeg.it, оборотът от онлайн спортни залагания през юли възлиза на €268,9 милиона.

Най-близкият конкурент на Bet365 е марката Eurobet на Gala Coral Group, който изостава с €25,5 милиона. Дори и да добавим €26,2 милиона, които Eurobet спечели от операциите си за залагания на дребно през юли, той все още не може да достигне и наполовина Bet365.

На трето място се нарежда местния Sisal, който декларира €18,9 милиона от онлайн продуктите си, и €24,5 от продажбите на дребно. Четвъртото място е заето от Рaddy Power Betfair със €17 милиона, а William Hill се нарежда пети със €16,3 милиона.

Рестарта на Betuniq

В същото време Betuniq се завръща в Италия, макар и с малко променена форма. Преди година операторът попадна под ударите на италианската полиция, която го обвини, че заговорничи с местните мафиотски групи, и обработва незаконни залози.

Тази седмица италианските медии съобщиха, че Катерина Каталао, съдия в Реджо Калабра, прие искането на Марио Дженаро, собственикът на Betuniq, да възстанови правата на марката да оперира в Италия.

Въпреки всичко, сайтът трябва да получи италиански лиценз, за целта ще трябва да плати всички необходими такси и данъци.

Дженаро е казал на бившите служители на Betuniq, че неизплатените им заплати ще им бъдат изплатени след процеса на отнемане на MGA лиценза, и след като малтийските власти освободят замразените средствата.

Сайтът на Betuniq.it в момента съдържа само начален екран, със загадъчното изявление: “There isn’t enough night to prevent the sun to rise.”

Припомняме Ви, че наскоро Bet365 взе лиценз за България и вече оперира напълно легално на територията на нашата страна. Всички стари сметки са затворени и всеки е свободен да си отвори нова и да вземе до 100 лева бонус за нови играчи.

Регистрирай се в bet365