Балансиране на Покера и Семейството

Балансиране на Покера и Семейството

Оценете новината

Винаги се боря да открия баланса между семейството и покера. Знам, че много от вас се борят със същото, без значение дали сте покер играч или съпруг/съпруга или гадже. Този начин на живот е предизвикателство, така че ще ви дам някои съвети.

Съвети за покер играчите

 • Не прехвърляйте лошата си игра или лошият си късмет върху партньора си. Освободете стреса, когато ставате от масата. Ако не можете да го освободите бързо, позволете на партньора си да разбере, че ви е нужно известно време, за да се отпуснете, защото ако започнете да изпускате парата върху партньора си, тя ще се чувства все едно е направила нещо погрешно. Вие се ядосвате, тя се ядосва – това няма да помогне в ситуацията.
 • Не лъжете за победите или загубите. Този човек е ваш партньор и трябва да бъде третиран като такъв. Ако сте достатъчно голям късметлия, за да откриете някой, който да подкрепя страстите ви, трябва да осъзнаете, че това е партньорство, което включва и финанси. Ако играете с пари, които не можете да си позволите да загубите, тогава това добавя стрес във връзката ви. Трябва да седнете с партньора си и да разработите бизнес план. Ако още не сте печеливш покер играч, трябва да обсъдите плюсовете и минусите с вашият съпруг/съпруга. Дори не помисляйте за това да ставате професионалисти преди да можете да платите всичките си сметки поне за шест месеца напред.
 • Не играйте покер в същият ден, в който имате планове с партньора си; повярвайте ми, ако се задържите или ако риба седне на масата ви, вие няма да искате да станете от масата.
 • Ако пътувате, бъдете учтиви и отговаряйте на телефона си, когато звънне. Достатъчно трудно е да сте извън града, без да трябва да се чудите, с кого сте или какво правите. Дайте спокойствие на партньора си.
  Ако можете да запомните ръка, която сте изиграли преди пет години, тогава не ви изисква голямо усилие да запомните рожденият ден на партньора си.
 • Ако спечелите главното събитие на WSOP, вие ще се превърнете в рок звезда. Помнете хората, които са ви обичали, когато сте били най-обикновен покер играч. Обещавам ви, че след като нещата се уталожат ще търсите приятелствата, които са били истински.

Съвети за съпруг/съпругата или гаджето

 • Ако бъдещата ви рок звезда влезе през вратата, изглеждайки малко посивял, не питайте „Спечели ли?“ Просто се отдръпнете и му осигурете малко спокойствие. Обещавам ви, гаджето ви просто има нужда да анализира това, което се е случило и да възпроизведе няколко ръце в главата си. Последното нещо, което той иска да направи е да ви разочарова.
 • Покер играчите няма да се променят: Има нещо уникално в играта и връзката и едва ли ще сработи, ако не разбирате това. Анди Блок, например, сигурно е с най-подкрепящата приятелка (а скоро и съпруга) в покера. Това момиче е умно, защото веднъж след като започнала да излиза с Анди, тя осъзнала, че трябва да се качи на борда и да пътува с него, ако иска нещата да потръгнат. Та, знаете ли какво направила? Тя стартирала сайт наречен PokerWire. Тя пътува навсякъде, където ходи и Анди и докладва за чип класирането и интервюира играчите.
 • Ако покер професионалиста ви не се прибере до пет часа сутринта, можете да предположите, че е заседнал в някаква игра или риба е влязла през вратата, точно когато е смятал да си тръгне. Повечето покер играчи са почтени хора. Те може да блъфират опонента си на масата, но те не блъфират в живота (част от нашите нашите странности). Така, че му гласувайте доверие, освен ако не ви е дал причина, за да вярвате, че има нещо нередно. Бих казал, че за да бъде на покер масата в продължение на 36 часа, трябва наистина да е луд.
  Като играчи, ние може никога да не изберем денят, в който ще седне риба на масата, така че понякога ще трябва да играем на Коледа, Великден или рожденият ви ден. Ако някой ни се обади, че някой от приятелите ни е в града, няма нищо, което да може да ни спре.
 • Ако искате да научите как да играете покер, партньора ви може да не е най-добрият учител: Той ще има по-малко търпение с вас, отколкото, с който и да е друг. Може да е трудно и обезсърчаващо да учиш някой напълно нов в играта. Вземете някоя книга на покер тематика и започнете с това. След това играйте онлайн на по-ниски лимити, за да приложите на практика това, което сте научили.
 • След като рок звездата ви спечели големият турнир… харчете парите!

Надявам се, че сте се забавлявали на тази статия. И запомнете: За бед бийтовете не трябва да се говори след секс.