Австрийска Хокей лига сключи сделка за мониторинг със Sportradar

Новини

Австрийска Хокей лига сключи сделка за мониторинг със Sportradar

Оценете новината

icehockeyaustria

Sportradar подписа двугодишен договор с Erste Bank Eishockey Liga (EBEL), според който той ще снабди лигата със система за откриване на измамници (Fraud Detection System).

FDS е насочена към идентифициране на манипулирани спортни залози, а Sportradar ще наблюдава редовния сезон, както и плейофите игри, които са общо около 373 всяка година.

Аксел Бамер, главен оперативен директор EBEL, заяви: „Erste Bank Eishockey Liga включва много важни пазари за залагания от хокей на лед мачове, от които се възползват много страстни фенове, ние се чувстваме силно отговорни да гарантираме ангажираността и отдадеността на отборите и играчите, за да няма съмнения у нито един ентусиаст.”

„Това партньорство ще осигури точно това, което искаме, и ние оценяваме подкрепата и професионалността на Sportradar.“

Андеар Кимич, управляващ директор на спортното подразделение на Sportradar заяви: „Репутацията, която сме градили 11 години в сферата на различните спортове, и по-специално в тази на хокея на лед, при съвместната ни работа с IIHF и NHL, ни позволи да отправим към EBEL съществено и надеждно предложение.”

„Бихме искали да благодарим на Play Fair Code за тяхното доверие в нас и за тяхната всеотдайност и работата около спортната почтеност в Австрия. Бихме искали също така да благодаря на EBEL за тяхното доверие и ангажираност. „