Аякс или Манчестър Юнайтед? Кой ще грабне трофея?

Аякс или Манчестър Юнайтед? Кой ще грабне трофея?

Оценете новината

Финалът на Лига Европа 2017 г. ще се проведе на 24 май, сряда. Кой смятате, че ще вдигне трофея, Аякс или Манчестър Юнайтед?

Докато полуфиналите на Лига Европа се провеждаха имаше изненадващи резултати, за които в Швеция никога не са предсказвали операторите за онлайн залагания. Аякс и Манчестър Юнайтед стигнаха до последния етап. Юнайтед бяха фаворити за спечелване на трофей от самото начало, докато Аякс е аутсайдер. Могат ли да победят Червените дяволи във Френдс Аренав в Стокхолм.

Пътят до Стокхолм: Как Аякс стигна до тук?

Пътят на Аякс до Стокхолм беше пълен с изненади. Холандският отбор беше един от най-престижните футболни отбори в Европа, подпомагайки и развивайки футболисти от световна класа като Денис Бергкамп, Кларънс Сеедорф, Едгар Давидс и много други – двама от най-добрите европейски нападатели Златан Ибрахомович и Луис Суарес, бяха обучени в Амстердам.

Аякс все още използва местни играчи, вместо да купува скъпи звезди. Знаем за факта, че Манчестър Юнайтед е похарчил повече за купуването на играчи само през последните 3 години, отколкото Аякс е направил още от края на Втората световна война! И сега тези два отбора ще се изправят един срещу друг на финала на Лига Европа 2017.

Въпреки това Аякс вече доказа, че е способен да спечели от позицията на аутсайдера: Те се изправиха пред Лион в полуфиналите. Всички онлайн оператори за спортни залози в Швеция очакваха Лион да се класира, когато Аякс спечели с 4: 1. Загубата с 3: 1 във Франция не им попречи да стигнат до финала. Аякс също повалиха Шалке от позицията на аутсайдера, особено, че те бяха наистина близо до елиминирането в допълнителното време и се върнаха от ада.

Пътят на Юнайтед към Стокхолм: Може ли Моуриньо да спечели Лига Европа?

Историята на Юнайтед в Лига Европа е малко по-различна от тази на Аякс. Те са смятани за фаворити да спечелят Лига Европа от ден 1. И сега те са на финала на Лига Европа 2017, както се очаква от всички оператори за онлайн залагания. Спечелването на Лига Европа е последният шанс за Червената армия на Моуриньо да се класира за Шампионската лига през следващия сезон, така че ще направи всичко, за да победи Аякс.

Те няма да бъдат в топ 4 в края на сезона на Висшата лига, след като загубиха всички математически шансове през този уикенд, след загубата от Тотнъм. Те нокаутираха Селта Виго в полуфиналите. Андерлехт, Ростов и Сент Етиен също се опитваха и не успяха да ги спрат.

Коефициенти за Аякс – Манчестър Юнайтед

Сега, ако искате да намерите най-добрите сайтове за залагания на Лига Европа, ние Ви препоръчваме да проверите коефициентите Bwin. Операторът предлага много добри коефициенти за победител – 1.95 за Манчестър Юнайтед и 4.00 за Аякс.

Най-добрият залог на финала на Лига Европа 2017 е може би залогът за двата отбора да отбележат гол с коефициент  1.95. И двата отбора са доста добри в а атакуващата игра. Особено Мауриньо, ако иска да участва в Шампионската лига през следващия сезон.