Аплодисменти за Paddy Power и All-In Diversity Project

Новини

Аплодисменти за Paddy Power и All-In Diversity Project

Оценете новината

Аплодисменти за Paddy Power и All-In Diversity Project

Paddy Power и All-In Diversity Project работят съвместно, за да започнат инициатива, за която се смята, че насърчава хазартната индустрия в положителна посока. Нека да научим още подробностите!

Според най-новите новини за онлайн хазарт, това не само ще доведе до обединяването на Paddy Power and All-In Diversity Project, но и много други сайтове за онлайн хазарт в Ирландия, както и, че други страни също се присъединяват към каузата. Това повдига въпроса: каква точно е причината?

Всичко, което трябва да знаете за All-in Diversity Project

All-in Diversity Project е основан от съоснователите Кели Кехн и Кристина Такор-Райндин. По принцип основната идея на проекта е да се измери разнообразието, равенството и включването на работното място в целия хазартен сектор на световно ниво. Ще бъдат обхванати предмети като вътрешни политики, корпоративно управление, процедури за наемане на работа, правила за наемане на работа, равно заплащане, безкруполните пристрастия и маркетинг ще бъдат прикрити.

Това ще бъде годишна актуализация, която се представя под формата на глобален индекс. С информацията, взета от проучванията и собствените доклади на всеки от участващите букмейкъри, глобалният индекс може да бъде установен и споделен един с друг. Този проект ще насърчи дискусиите, откритостта и прозрачността. В резултат на това колективната информация и вътрешното знание ще помогнат на общността да се подобри като цяло. Paddy Power и All-In Diversity Project смятат, че тази инициатива със сигурност ще тласне индустрията напред.

Paddy Power и All-In Diversity Project обединени

В името на основатели и участници, Paddy Power и All-In Diversity Project вече са направили първата стъпка към позитивна промяна с Fair Game, група за разнообразие и включване. Досега групата получи оптимистични отзиви от настоящите служители на Paddy Power Sportsbook.

„Ние вярваме, че екипи с богати и разнообразни перспективи увеличават способностите си за изпълнение, когато става дума за решаване на проблеми, иновации и вземане на решения, които произвеждат по-добри продукти за клиентите„, каза главния представител пред обществото на Paddy Power Betfair, Сали Кернс.