Annual BiG Africa Summit – мястото на Еспортове на пазара в Африка

Новини

Annual BiG Africa Summit – мястото на Еспортове на пазара в Африка

Оценете новината

esports-logo

Заинтересованите страни от целия свят ще се срещнат в Кейптаун тази седмица, където ще се проведе четвъртата Annual BiG Africa Summit на тема онлайн хазарт.

Ще бъдат обсъдени въпроси като отстъпчивост, отговорности и бъдещето на пазара в Южна Африка.

Друга основна точка на дискусия ще бъде електронните спортове, които продължават да привличат вниманието на големите инвеститори, брандове, рекламодатели и игрални домове по целия свят. Според международни анализи, те ще играят ключова роля в бъдещето на спортни залагания, като този глобален пазар за залагания се оценява на приблизително на $23 милиарда до 2020.

Южна Африка бързо наваксва международните тенденции и в близко бъдеще операторите ще имат възможност да открият повече за това в Кейптаун. В действителност в момента игралната индустрия на Южна Африка се оценява на над R2.6 милиарда (£ 152 милиона).

Главния изпълнителен директор на BtoBet, Алесандро Фрийд, изнесе реч за мястото на електронните рпортове в пазара в Южна Африка, и свързаните с тях възможности за бизнес. Следващото голямо нещо според него ще бъдат електронните спортове, което ще бъде обсъдено на 25 октомври в 12.00 ч в конферентния център на Century City & Hotel Кейптаун.

Фрийд коментира: „тази сесия ще даде представа за африканския пазар, като предоставя указания относно потребителите на електронните спортове в Африка и показва как африканските традиционни букмейкъри могат да привлекат нови клиенти и запазват залагащите чрез стратегии за технологии и маркетинг.“

Освен това, експертите на BtoBet ще направят демонстрации на високотехнологичен софтуер на компанията по време на BiG Summit Africa, подчертавайки възможността за прогнозиране на поведението и действията на играчите чрез платформа на базата на изкуствен интелект.