Английска футболна легенда стана рекламно лице на Betfred за Европейското

Stuart-Pearce

Английската футболна легенда Стюърт Пиърс стана рекламно лице на Betfred за Европейското първенство по футбол. Пиърс се превърна в главното действащо лице в реклама на букмейкъра.

„От първоначалния етап на разработване на идеята до самата продукция бе много забавно да се работи със Стюърт и с целия екип на Betfred. Betfred показаха страхотна иновация с тази нова реклама“, заяви продуцентът на рекламата Матю Томпсън.

„Стюърт наистина прие всичко с хумористичен подход и мисля, че можете да видите това в рекламата.“

Творческият акцент в рекламата са двата най-запомнящи се момента в кариерата на Пиърс в английския национален отбор – пропусната дузпа в на Световното в Италия през 1990 г. и след това отбелязаната дузпа на Европейското на домашна почва през 1996 г.

Букмейкърът заяви, че ще върне всички залози за титла на Англия, ако отборът бъде отстранен след изпълнение на дузпи.

„Всички все още ми напомнят тази пропусната дузпа“, заяви Пиърс, като добави, че е щастлив да промотира офертата на Betfred за Европейското.

„Това е просто неделима част от играта. Поне отбелязах в дузпите на Евро 1996. Мисля, че реакцията ми в онзи момент казва всичко.“

Пиърс има 78 мача за националния отбор на страната, а на клубно равнище е истинска легенда на Нотингам Форест. Той има над 400 официални мача за този отбор.