Акумулаторни залози

Акумулаторни залози

Оценете новината

Наричат се залози в комбинация или акумулаторни залози. Този тип залози е най-опасният, защото трябва да предскажете правилно изхода на всичките срещи във вашия фиш.

Споменавали сме, че имате средно 33% шанс за успех в стандартен залог на футболен мач. Да погледнем обаче към фиш от три мача. Тогава ще имате само 1/27 шанс за успех.

Ако не разполагате с някоя добра стратегия на ум, използвайте залозите в комбинация рядко. Да погледнем към един пример, за да ви помогнем да разберете акумулаторните залози.

Пример

Арсенал срещу Чарлтън – Арсенал – 1.50

Галатасарай срещу Бурса – Галатасарай – 1.25

ПАОК срещу Олимпиакос – ПАОК +0.5 – 1.95

Ман Ютд срещу Фулъм – Над 2.5 – 1.65

В този залог сте акумулирали общ коефициент от 1.50 X 1.25 X 1.95 X 1.65 = 6.03. Ако заложите 100 лв. и всичките ви селекции се окажат печеливши, ще спечелите 603 лв. Като премахнем сумата на залога, 503 лв. ще бъде чистата ви печалба.

Но ако само една от тези прогнози не е печеливша, ще загубите 100 лв. Всички залози в акумулаторния залог трябва да бъдат печеливши, за да се осребри фиша.

Букмейкърите се радват да виждат клиентите си да залагат на фишове с множество селекции, защото те с най-малка вероятност за успех. Ние ви препоръчваме да се придържате към залозите на сингъли, вместо на комбинации.