888 иска да пробие на нови пазари, а Fortuna и Playtech разширяват партньорството си

Новини

888 иска да пробие на нови пазари, а Fortuna и Playtech разширяват партньорството си

Оценете новината

888-Holdings

888 Holdings ще започне да оперира на румънския пазар през септември; OnlinePokerReport споменава за възможността 888 да преговаря в Калифорния; а Fortuna използва румънския опит за разширяване на отношенията си с Playtech .

888 Holdings забравя за бурните си отношения с William Hill за момент, за да се съсредоточи върху растежа си в Румъния. Операторът на онлайн хазарта е решен да стартира 888.ro в наскоро регулирани онлайн хазартен пазар на 1 септември.

На румънския пазар 888 ще предложи продуктите си 888Casino, 888poker, и 888sport. А играчите ще могат да избират езика и валутата.

Итай Фрийбъргър, изпълнителния директор на 888 Holdings каза, че е много доволен от този ход, той обеща местните играчи да се насладят на уникалните продукти на световна марка.

Екипът на Фрийбъргър не е единствения, който е получил лиценз от „Oficiul national pentru Jocuri de Noroc”, но със сигурност той е един от най-престижните.

Fortuna Entertainment Group партньор с Playtech

Говорейки за румънската онлайн хазартна икономика, партньорството на Fortuna Entertainment Group и Playtech е на път да се разшири отвъд румънските граници и да започне дейността си в Чехия, Полша и Словакия, след като онлайн законодателство в тези страни от Източна Европа позволи това.

Playtech доставя софтуер, за да може Fortuna да предостави услугите си на румънския пазар. Съвместната им работа се получила толкова добре, че те искат да разширят партньорството си.

Изпълнителният директор на Fortuna, казва, че знае какво е необходимо, за да се превърне в мулти-ченъл и мулти-продукт оператор в Централна и Източна Европа, а Playtech е част от уравнението за успех.

888 в Калифорния

Нека се върнем към 888 Holdings. Стив Ръдок от OnlinePokerReport (OPR) е написал интересна статия за бъдещето на онлайн покера в Калифорния, озаглавена Key Tribes Enter Online Poker Partnership Talks Ahead of Legislation in California.

След партньорствата на доста онлайн хазартни оператори с наземни такива, се очаква онлайн хазарта в Калифорния да стане законен. Статията започва с това, че 888 са в преговори с поне 2 ключови калифорнийски фирми – Pechanga Band of Luiseño и Agua Caliente Band of Cahuilla Indians.

Pechanga и Agua Caliente се намират в двата различни ъгъла на ринга по отношение на PokerStars и тяхната коалиция. 888 са с утвърдени позиции и в трите щата, в които онлайн хазарта е регулиран.