84-годишен мъж се класира за турнир на PokerStars

Новини, Покер новини

84-годишен мъж от Канада се класира за турнир на PokerStars провеждащ се на Бахамите.

Мъжът, Morris Dadoun, играе покер повече от 40 години, и се присъедини към групата от над 250 души от 10 различни страни, които също се класираха за този вълнуващ покер турнир.

Dadoun коментира квалификацията и вярата си с „поемането на риск“, което му позволи да напредне в турнира. „Възползвам се от шансовете в бизнеса, и това работи. Аз правя същото нещо във всяко друго мое действие.“ каза той за CBC News.

Това е правилното отношение. Остава да се види дали старши играчът може да спечели, но играта в турнира е предизвикателство сама по себе си. Турнирът започна на 06 януари и приключва на 14 януари.

Какви игри предлага PokerStars?

PokerStars се превърна в един от най-популярните сайтове за онлайн покер в света. Той предлагат широка гама от покер игри, включително Тексас Холдем и Омаха, както и дневни, седмични и месечни турнири.

PokerStars предлага безплатен покер урок, който помага на новите играчи да научат тънкостите на различните видове покер игри. Този уникален инструмент е изключително полезен, ако имате намерение да се включите в покер турнир с реални пари в бъдеще.