5 аутсайдера, които могат да спечелят Световното

5 аутсайдера, които могат да спечелят Световното

10 (200%) 1 вот[а]

5 аутсайдера, които могат да спечелят Световното

Ние, от екипа на BetPortal.bg, ще поемем инициативата и ще ви представим пет аутсайдера, които имат реални шансове да спечелят Световното първенство по футбол през 2018 г.

Шампионата в Русия определено ще ни донесе страхотни мигове изпълнени с вълнение и драма, но както в изданията досега повечето зрители очакват големите отбори да блеснат.

Всеки очаква, че победителят на Мондиал 2018 ще бъде Бразилия, Германия, Испания, Франция или някоя друга от великите футболни нации, но ние смятаме, че победителят може да бъде голяма изненада. Затова ще ви представим пет аутсайдера, които могат да спечелят трофея.

 

Португалия

Португалия

Португалия винаги е била сред най-добрите футболни нации с играчи като Еузебио, Фиго, а сега Кристиано Роналдо. Въпреки това иберийците никога не са постигали нещо значимо на голямата футболна сцена, като изключим триумфът им на ЕВРО 2016.

На Кристиано Роналдо му липсва само един трофеи в невероятната му футболна кариера – купа от Световно първенство. Същия този трофеи, който липсва и на цялата португалска нация. Може ли Кристиано да изведе Португалия до трофея? Сайтовете за спортни залози оценяват шансовете на Португалия на 26.00 коефициент в EfBet.

Белгия

Белгия

Години наред Белгия произвежда футболисти от световна класа и с право са определяни като един от най-добрите отбори в света. Не очакваме същото качество на футбол, каквото могат да ни предложат националите на Бразилия и Испания, но футболисти като Лукаку, Азар, Куртоа определено биха могли да стигнат далеч.

Сайтовете за спортни залози имат сходни с нашите виждания – коефициентът за триумф на Белгия на Мондиал 2018 е оценен на 13.00 в EfBet. Разбира се, това дори не се доближава до страхотния коефициент за победа на Поругалия от 26.00, но е много по добър от 5.00 за Бразилия. Как мислите, могат ли Белгия да спечелят Мондиал 2018?

Хърватия

Хърватия

Ситуацията в хърватския национален отбор е подобна на тази с белгийския с разликата, че ако искате да заложите на Хърватия коефициентът ще е далеч по-добър – 35.00 в WINBET. Те разполагат с много силен състав и класни играчи като Модрич, Ковачич и Ракитич. Въпреки това, като отбор не се справят толкова добре.

Те спечелиха група D на ЕВРО 2016 и победиха носителя на титлата Испания, но бяха елиминирани в продълженията на 1/8-финалите от бъдещия шампион Португалия. Сега очакванията са за по-добро представяне на Мондиал 2018. Могат ли Хърватия да спечелят Световната купа? Сайтовете за спортни залози не мислят така, но няма да е най-лошата идея на света, ако решите да заложите за Хърватия.

Уругвай

Уругвай

Уругвай беше сред най-великите футболни нации в дните, когато футболът беше още малко дете. В последните две издания на Световната купа се справиха отлично, но определено не бяха сред най-добрите отбори. Успяха ли да подобрят играта си достатъчно през последните четири години? Ще имат ли силите да спечеят Световната купа?

Очевидно е, че звездата на Барселона Луси Суарес ще бъде най-важният играч за южноамериканската страна. Уругвайците могат само да се надяват, че този път Суарес няма да напусне игра при каквито и да било обстоятелства, защото това очевидно ще унищожи така или иначе малките им шансове. Коефицентът за тях е 30.00 в WINBET.

Русия

Русия

Може и да мислите, че това е някаква шега, но позволете ни да кажем нещо – не е! Русия е домакин, а по традиция домакините се справят добре в такива турнири. Единствения трофей на Англия беше на Световното първенстов в Англия, но не е ноебходимо да се връщаме толкова назад във времето. Южна Корея също се справиха доста добре и достигнаха 1/2-финалите при домакинството си през 2002 г.

Можем само да се надяваме, че подобно нещо няма да се случи никога повече, но както знаете съдиите винаги подкрепят страната домакин в този турнир. В корумпирана държава като тази на Путин, можем да очакваме дори още по-голяма подкрепа, което може да им помогне в трудните момент, дори да не разполагат с най-добрия състав в света.

Съветския съюз никога не е печелил Световната купа, а след разпадането си през 1989 г., Русия се представя дори още по-зле. Домакинството е най-добрият им шанс за спечелването на трофея. С коефициент 41.00, онлайн букмейкърите определено нареждат Русия сред аутсайдерите за спечелване на Световната купа.

 

Вижте статиите ни за тези пет отбора: