4 играча с криминално минало на Световното първенство по футбол 2018

Новини

4 играча с криминално минало на Световното първенство по футбол 2018

Оценете новината

Пет играча с криминално минало на Световното първенство по футбол 2018

Мондиал 2018 идва в BetPortal.bg с нов епизод – днес ще ви представим четирима футболисти с криминално минало, които ще участват на предстоящия Мондиал в Русия.

Когато спортните сайтове в Русия заговориха за футболисти с криминално досие, това разбира се се отнасаше само за миналото. Велики футболисти като Вини Джоунс, Джордж Бест, Патрик Клуйверт и много други имат криминално минало.

Въпреки това всички те се оттеглиха от футбола отдавна. Но какво не знаем за участниците на Световното първенство през 2018 г. в Русия? Има ли футболисти с криминално минало, които ще играят на Мондиал 2018? Има, разбира се, но нека да разгледаме най-криминалните сред тях!

Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо

Един от двамата най-добри футболисти на планетата попада в този списък. Разбира се, португалеца не е убил никого и дори не е в мафията, той просто обича парите. Обича ги много! И като повечето от нас, той също не обича да дава пари на държавата, макар че би трябвало.

Кристиано Роналдо реализира огромни приходи от реклами и тъй като декларира по-ниски доходи пред държавата, печалбата му е дори още по-голяма. Предполага се, че е укрил над 15 милиона евро от испанските власти, но беше заловен. Делото все още не е приключило, така че Роналдо може да се окаже един от футболистите с криминално минало на Световната купа 2018!

WINBET предлага 13.00 коефициент за Кристиано Роналдо да стане голмайстор на Мондиал 2018 (Златна обувка) и 12.00 да бъде избран играч на турнира (Златна топка).

 

Неймар

Неймар

Животът на Неймар е може би най-интересният сред всички футболни звезди. Дори трансфера му от Сантос в Барса беше доста противоречив, тъй като преговорите не минаха чисто от страна на каталунците. Сантос получи само 17 милиона евро за най-голямата си звезда по това време, а мениджърът на Неймар (неговия баща) получи 40 милиона евро.

Сделката изобщо не беше прозрачна и все още не е ясно, как точно се случи всичко. Сагата с трансфера на Неймар доведе до оставката на президента на Барса Сандро Росел, но историята не свършва дотам. Неймар е осъден на затвор, но по това време е под 24 годишна възраст и не е имал други провинения, така че му е наложена мярка за неотклонение пробация. Не е лежал в затвора, но определено се нарежда на челните позиции в списъка ни с футболисти с криминално минало.

WINBET предлага 10.00 коефициент за Неймар да стане голмайстор на Мондиал 2018 (Златна обувка) и 7.00 да бъде избран играч на турнира (Златна топка).

 

Лука Модрич

Лука Модрич

Случаят на Модрич е малко по-интересен от тези на останалите играчи в нашият списък. Хърватският халф също се замеси в дейности свързани с данъчни измами, но той е в още по-лоша позиция от споменатите досега футболисти. Модрич е изправен пред съда в резултат на обвинения за лъжесвидетелстване по време на процеса за корупция, който се води срещу бившия шеф на Динамо Загреб. Ако вината му бъде доказана, халфа на Реал Мадрид със сигурност ще се лежи в затваора.

Най-лошият развой за хърватина ще бъде пет години зад решетките. Говори се, че е близък приятел със Здравко Мамич (бившият шеф на Динамо Загреб), който е известен със силното си влияние в хърватската политика. И двамата са обвинени в данъчни измами, но показанията на Модрич може да са неверни. Ще изпрати ли Реал Мадрид хърватския си полузащитник в затвора скоро?

WINBET предлага 66.00 коефициент за Лука Модрич да бъде избран играч на Мондиал 2018 (Златна топка).

 

Меси

Меси

Случаят с Лео Меси беше първият от поредицата скандали свързани с данъчни измами в Ла Лига. Най-големият съперник на Кристиано Роналдо всъщност е един от малкото футболисти с кримминално минало и очевидно ще го видим да играе за Аржентина на Световното първенство в Русия тази година. Дори е възможно да спечели трофея, след като завърши на второ място преди 4 години …

Меси дължеше на испанската хазна милиони евро. Той се опита да се предпази, като се призна за виновен и доброволно плати по-голямата част от дълга, но това не му помогна особено. Меси бе осъден на 21 месеца затвор, а в последствие присъдата беше намалена до 15 месеца. Въпреки това, той няма да прекара дори един ден в затвора, тъй като съгласно испанските закони е възможно присъди до две години да не се излежават условно, а само с пробация. Все пак той попада в списъка на осъдените футболисти, които ще играят на Мондиал 2018.

WINBET предлага 9.25 коефициент за Меси да стане голмайстор на Мондиал 2018 (Златна обувка) и 7.75 да бъде избран играч на турнира (Златна топка).

 

Palmsbet Sports Betting Bulgaria