21Bet и успехът в битката с големите

Новини

21Bet и успехът в битката с големите

Оценете новината

21bet

21Bet е нов участник на пазара за залагания във Великобритания, който стартира през март месец тази година.

Изпълнителният директор на 21Bet, Ричард Хог, обсъди предизвикателствата и клопките пред, които е бил изправен новият оператор за онлайн залагания в силно конкурентния британски пазар.

Когато за първи път се заговори за създаването на нов британски букмейкър, през 2015, всички мислеха, че това е лудост. Как той би могъл да се конкурира с гигантите в бранша, особено като се има предвид огромното количество ресурси за маркетинг и реклама, които те имат на разположение?

Създателите на 21Bet видяха една празнина на пазара за онлайн спортни залагания. Екипът има десетилетия опит в британската индустрия за спортни залагания, заедно с изследвания на пазара и потребителите, разбра какво искат клиентите. Това е просто лесен начин за залагане на спортни събития и различни пазари.

21Bet създаде чист и интуитивен сайт, без объркващи трикове, с които ентусиастът да се разсее от основната си цел, а именно да заложи. Освен това той е и много надежден. В резултата на тези амбиции, марката 21Bet, има 20,000 клиента за шест месеца работа.

Изпълнителният директор на 21Bet споделят, че за тях основна цел не е да надминат доказали се марки като Ladbrokes, William Hill. Те са наясно, че нямат нужния обхват и ресурси. Според тях те могат да запълнят една празнина в пазара за онлайн залагания във Великобритания, а именно да се насочат към  ентусиастите, които намират съществуващите оператори за сложни и малко престарали се от гледна точка на техните безкрайни оферти и сложни промоции.

21Bet също предлага промоции на играчите си. Те предлагат иновативна оферта, която възнаграждава лоялността на играчите, също така предлагат и страхотни коефициенти за феновете на надбягванията, както и някои чудесни футболни промоции. Офертите на оператора са щедри, така че те да имат стимул да залагат. Освен това 21Bet не разделя клиентите на нови и съществуващи, предимно защото според тях е по-евтино и по-лесно да запази вече съществуващ клиент отколкото да привлекат нов такъв.

21Bet вече 6 месеца е на пазара, и нещата вървят доста добре. През тези месеци операторът бе фокусиран върху основния си продукт, преди да стартира казиното и афилиейтската си програма това лято.  Букмейкърът наскоро подписа и сделка с  Уулвърхемптън Уондърърс, а сега се уговарят условията за предстояща такава с британския боксьор Чарли Едуардс.

21Bet се стреми да изпълни ангажиментите си към своите клиенти. Например, да  осигури плащанията към клиенти да се извършват бързо и незабавно, без скрити закъснения.

Крайната цел на ръководството на 21Bet е растеж. Операторът се стреми да продължи да предлага спортни залози с високи коефициенти и много пазари, но без излишни украшения, които само объркват клиентите.

В момента изпълнителен директор на 21Bet е Ричард Хог, който има 20-годишен опит в спортните залагания, като винаги е бил на позиции от високо ниво или независим консултант. Той започва кариерата си в Хонг Конг, където работи в сферата на благотворителността.