10 лв. бонус всеки ден от Palms Bet

Новини, Промоции

10 лв. бонус всеки ден от Palms Bet

10 лева бонус сума за секциите СПОРТ и НА ЖИВО от Palms Bet

Ако си фен на СПОРТА тази оферта е ТОЧНО ЗА ТЕБ! 

ВСЕКИ ДЕН можеш да се възползваш от СПОРТЕН БОНУС на стойност 10 лв. при минимален депозит от 50 лв.!

*Важно! 

– Бонус сумата важи САМО за секции СПОРТ и НА ЖИВО!

Всичко, което трябва да направиш, за да вземеш офертата, е да следваш стъпките отдолу:

  • 1. Влез в акаунта си в palmsbet.com
  • 2. Направи минимален депозит от 50 лв.
  • 3. След успешен депозит избери офертата „СПОРТЕН Бонус 10лв Всеки ден!

Правила и условия:

1. По реда на настоящите правила се учредява „10 лв. Бонус спорт всеки ден“, от който могат да се възползват всички регистрирани потребители на palmsbet.com по веднъж на ден, при минимален депозит 50 BGN / 50 EUR, с изключение на тези с ограничение в получаване на оферти за бонуси и промоции.

2. Бонус „10 лв. Бонус спорт всеки ден” се получава под формата на БОНУС СУМА, валидна САМО за секции „Спорт“ и „На Живо“.

*Пример: 

– При депозирани 40 лв./ 40 EUR., клиентът не получава бонус.

– При депозирани 50 лв./ 50 EUR., клиентът получава бонус 10 лв./ 10 EUR за секции „Спорт“ и „На Живо“.

– При депозирани 100 лв./ 100 EUR., клиентът получава бонус 10 лв./ 10 EUR за секции „Спорт“ и „На Живо“.

3. Всеки регистриран клиент, има право на един такъв бонус ежедневно, ако е направил поне един депозит от минимум 50 BGN / 50 EUR за текущия ден.

4. Разиграването на депозитът и бонусът важи САМО в секции „Спорт“ и „На живо“.

5. Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно.

6. Ако бонус сумата и депозитът не бъдат разиграни в рамките на 7 дни от датата на получаването, то бонус сумата и всички печалби натрупани от нея ще бъдат анулирани.

7. Печалбите, реализирани при игра с предоставения бонус „10 лв. Бонус спорт всеки ден“ могат да бъдат изтеглени само при условие, че направените разигравания с бонуса и депозита надвишават еднократният й размер.

8. Приемайки бонуса по ал. 1 за игра, участникът декларира, че е прочел и приема всички допълнителни правила и условия за конкретния бонус.

9. Организаторът може да извършва промени в тази промоция по всяко време, за да коригира типографски грешки или, за да подобри яснотата за клиента, и може да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини, като информация за промените, съответно прекратяването на играта се публикува на сайта на организатора www.palmsbet.com чрез и-мейл или нотификация в сайта.

Начало: 01.11.2023 г. 

Край: 31.12.2023 г.